Freelance allrounder

Webdesign 

 

Een mooie website is op vandaag niet langer voor de happy few. Dankzij Wix blijft de investering beperkt en kan je jouw webstek eenvoudig zelf beheren.

Ik werk al jaren samen met Wix en heb mijn officiële erkenning als Wix Expert op zak. Op maat van jouw bedrijf of merk ontwerp ik een gebruiksvriendelijke en duidelijke website. Elke website wordt op maat gebouwd , is geoptimaliseerd voor mobiel en goed vindbaar in Google.

Voor een webshop kun je starten met een Wix shop.

Heb je echter veel filteropties en wens je alle professionele betaalmogelijkheden in je shop dan is er een integratie mogelijk met een zeer gebruiksvriendelijk platform.

Contacteer me gerust voor meer info! 

 

Grafisch ontwerp

Is het tijd om jouw bedrijf in de kijker te zetten via een advertentie of folder? Zoek je een leuke visual voor je sociale media? Als freelance grafisch ontwerper laat ik mijn creativiteit de vrije loop. Zo schittert jouw bedrijf online en offline.

 

Allround marketing support

Nood aan tijdelijk ondersteuning op je marketingafdeling? Of zoek je iemand die op langere termijn een paar uur per week kan inspringen?

Dankzij mijn ervaring ben ik snel ingewerkt voor korte of langere projecten. Zoek je bijvoorbeeld iemand die hands-on jouw evenement helpt organiseren, sociale media beheert of presentaties opmaakt?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op! 

_DSC4593.jpg

Kim Declercq

0477/558108

kim@nofreepony.be

Geboren te Brugge

Woonachtig te Damme

Happily married

Mama van Charles & Stella!